Deur- en raamsensor met magneetcontact

Met een deur- en raamsensor kunt u onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Betreedt iemand ongewenst uw pand of woning dan detecteert het deur- en raamcontact een beweging en ontvangt u direct een alarmmelding op uw smartphone. U kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen.

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

Het deur- of raamalarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. U kunt de deur- en raamsensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om uw auto te bewaken of in uw tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Deur- en raamcontact met app

U installeert en beheert het deur- en raamcontact zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van het deur- en raamalarm downloadt u de iVeilig app en koppelt u het alarmsysteem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kunt u direct aan de slag! Via de iVeilig app kunt u onder meer tijdblokken instellen waarin het alarm actief moet zijn.

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor uw woning denkt u misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van de app, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. U heeft al een abonnement voor € 2,10 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

 

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten

 

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Vanaf € 2,10 per maand!