Draadloze bewegingssensor met alarm.


Met deze draadloze bewegingssensor kunt u uw spullen op onbeheerde locaties 24/7 in de gaten houden. Detecteert de sensor een beweging, omdat iemand ongewenst uw pand betreedt of omdat iemand aan uw spullen zit? Dan ontvangt u direct een alarmmelding op uw smartphone. U kunt vervolgens zelf in actie komen of direct de politie inschakelen.

Betaalbaar alarmsysteem voor thuis

De bewegingssensor met alarm is een betaalbaar alarmsysteem voor thuis en is zeer eenvoudig te installeren. U kunt de bewegingssensor in huis plaatsen, maar ook in de garage om uw auto te bewaken of in uw tuinschuur om een dure fiets of gereedschap te beschermen tegen diefstal.

Bewegingsmelder met app

U installeert en beheert de bewegingsmelder zeer eenvoudig zelf. Na aanschaf van de bewegingssensor downloadt u de iVeilig app en koppelt u het alarmsysteem aan de app door enkel de QR-code van de sensor te scannen. Daarna kunt u direct aan de slag! Via de iVeilig app stelt u onder meer tijdblokken in waarin het alarm actief moet zijn en kunt u het alarm uitstellen (snoozen) als u zelf de ruimte betreedt.

  • Alarmmeldingen aan- en uitzetten
  • Tijdblokken instellen waarin het alarm actief is
  • Snoozetijd instellen (alarm uitstellen)

Alarmsysteem zonder duur abonnement

Bij een alarmsysteem voor uw woning denkt u misschien aan een duur abonnement of hoge maandelijkse kosten. iVeilig is een eenvoudig en betaalbaar draadloos alarmsysteem. De eerste drie maanden kunt u gratis gebruik maken van de app, vervolgens kunt u naar wens een passend abonnement kiezen. U kunt kiezen voor een abonnementsperiode van 12, 24 of 36 maanden. U heeft al een abonnement voor € 2,10 per maand!

Abonnementsperiode

12, 24 of 36 maanden

 

Aantal berichten

300, 1000 of 3000 berichten

 

Data bewaren

1 week, 1 maand of 3 maanden

Vanaf € 2,10 per maand!