Aanmelden als Deelnemer Whatsapp groep van een bedrijventerrein

Hier kunt u zich aanmelden voor de buurtpreventiegroep van uw bedrijventerrein. Voor sommige bedrijventerreinen zijn er nog geen beheerders. Een beheerder zorgt ervoor dat als er aanmeldingen komen dat deze worden toegevoegd in de Whatsapp groep.
Wilt u beheerder worden? Vul dan het formulier in BEHEERDER WORDEN en kijk of voor uw bedrijventerrein nog geen beheerder is. Staat uw bedrijventerrein hier niet tussen dan heeft uw bedrijventerrein al minimaal 1 actieve beheerder.
Zou u de actieve beheerder willen ondersteunen als mede beheerder van uw bedrijventerrein? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

LET OP : U dient akkoord te gaan met het opslaan van uw gegevens anders word het formulier NIET verzonden.

Deelnemer worden op een bedrijventerrein

[[[["field16","contains","Doornkade"]],[["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"],["email_to",null,"doornkade@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","De Bouw"]],[["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"debouw@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","De Meerpaal"]],[["email_to",null,"meerpaal@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","De Molenzoom"]],[["email_to",null,"molenzoom@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","De Schaft"]],[["email_to",null,"schaft@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","De Weteringhoek"]],[["email_to",null,"weteringhoek@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","Kruisboog"]],[["email_to",null,"kruisboog@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field16","contains","Het Rondeel"]],[["email_to",null,"rondeel@veilighouten.nl"],["email_to",null,"aanmeldingen@veilighouten.nl"],["email_to",null,"info@veilighouten.nl"]],"and"],[[["field23","contains","wijziging"]],[["email_to",null,"info@veilighouten.nl"]],"and"]]
1
Deelnemer worden bedrijventerrein
Betreft
Akkoord privacyverklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right