HOOFDSPONSOREN

Prettig wonen voor iedereen!

Op de gemeentelijk website vindt u alle informatie over zaken welke voor de inwoners van de gemeente Houten van belang zijn.
Kunt u niet direct vinden wat u zoekt ? Probeer dan de zoekfunctie op de website.

Voor vragen heeft de gemeente verschillende mogelijkheden om in contact te komen.

Telefoon: (030) 63 92 611
E-mail: gemeentehuis@houten.nl

Algemene, niet privacygevoelige, vragen kunt u ook stellen via WhatsApp: 06-12848922

SPONSOREN

Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een duidelijk verhaal met een eerlijk product en een kantoor bij jou in de buurt met een bekend gezicht. Dat vind je bij Onderlinge Schalkwijk. We kennen jou en de regio. Zo kunnen we vragen beantwoorden met heldere oplossingen. Jij kunt bij ons terecht voor advies over verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en

agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. We zijn een coöperatie en staan dicht bij onze klanten. De klant staat centraal en we doen graag iets extra’s. De premie houden we laag en het product eerlijk: zo zijn wij ‘goed voor elkaar’. Samen ondersteunen we goede doelen en het verenigingsleven in onze regio. Dat is een feit: samen maken we het verschil!

Stichting OPA (Oud Papier Actie) Schalkwijk

In de gemeente Houten zamelen vrijwilligers van de stichting OPA oud papier in in de kerndorpen Schalkwijk en Tull en ‘t Waal.
De opbrengst van deze inzameling komt ten goede aan de scholen en kerken welke hieraan meewerken.
Vanuit de EHBO pot ontvangt Stichting Veilig Houten een mooie donatie bedoeld voor het onderhoud van het netwerk met 24/7 bereikbare AED’s.

Beste print services

Drukdrukdrukst, is een professioneel grafimediabedrijf dat u de beste print services biedt. Met persoonlijke ondersteuning en de beste kwaliteit. Wij zijn een jong en ambitieus team met een grote visie. We hebben een team met experts op het gebied van design en het maken van onder andere brochures, flyers en visitekaartjes. Wij maken en bedrukken je bedrijfskleding. Helpen op het gebied van online websites met CMS waardoor u zelf de website verder kan aanpassen wanneer wij er klaar mee zijn. Bent u opzoek naar een bedrijf dat u helpt op één van deze gebieden neem dan contact met ons op. We zijn een enthousiast bedrijf met net zo enthousiaste klanten. We zijn een jong team bestaande uit experts en daarnaast zijn we ook een jong team dat erg creatief is. Naast dat wij u opdracht aannemen geven wij u ook advies met wat u misschien beter kan doen. Naast dat we kwalitatief goed werk leveren hebben we ook een concurrerende prijs met andere bedrijven uit de branch.