Doneer nu voor een AED in uw wijk!

Samen voor een HART Veilig(er) Houten !

Onderstaand vind u een overzicht van de wijken waarin nog een AED benodigd is om een sluitend netwerk te realiseren met 24/7 beschikbare AED’s.
Staat uw wijk hier niet tussen ? Dit betekent dat er in uw wijk reeds voldoende AED’s aanwezig zijn om bij te dragen aan een dekkende 6 minuten zone.

Doneert u in dit geval alstublieft aan een andere wijk om zo bij te dragen aan een sluitend netwerk. Ook u kunt elders in Houten hulp nodig hebben !

Veilig Houten kan beslissen om de actieperiode te verlengen om zo de acties alsnog succesvol af te kunnen sluiten.
Mocht een gestarte actie onverhoopt niet succesvol worden afgesloten zullen alle donateurs aan de betreffende actie hun bijdrage terug gestort krijgen.

[[[["field1","contains","Erven"]],[["redirect_to",null,"https:\/\/www.buurtaed.nl\/project\/buurtaed-voor-molenaarserf-3991-houten"]],"and"],[[["field1","contains","Hagen"]],[["redirect_to",null,"https:\/\/www.buurtaed.nl\/project\/buurtaed-voor-achterom-3995-houten"]],"and"],[[["field1","contains","Centrum"]],[["redirect_to",null,"https:\/\/www.buurtaed.nl\/project\/buurtaed-voor-het-rond-3995-houten-2"]],"and"],[[["field1","contains","Haag"]],[["redirect_to","Jeroen","https:\/\/www.buurtaed.nl\/project\/buurtaed-voor-de-haag-3993-houten"]],"and"]]
1 Step 1
VANAF NU KUNT U DONEREN !
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Waarom is een AED zo belangrijk ? Reportage van Omroep Houten m.m.v. Burgemeester Wouter de Jong , Rode Kruis en Veilig Houten.