1. Wat is de adviesprijs van de inbraaksensor in combinatie met 1 jaar LORA-abonnement?
  De adviesprijs/reguliere verkoopprijs voor de combinatie bedraagt 179,95 euro. (Hierin zit 1 jaar LORA-abonnement van 29,95 euro).
 2. Wat wordt de speciale actieprijs voor bewoners in de gemeente Houten?
  De actieprijs voor de combinatie van de inbraaksensor en 1 jaar LORA-abonnement bedraagt 149,95 euro. (Ook hierin zit 29,95 euro aan LORA-jaarabonnement)
 3. Is de sensor ook te gebruiken zonder abonnement?
  Nee, de sensor werkt alleen met abonnement anders kunnen er geen alarmeringen gedaan worden naar de mobiele telefoon.
 4. Wat zijn de kosten voor het verlengen van het LORA abonnement na een jaar?
  Bij de actieprijs zit de sensor en 1 jaar LORA-abonnement inbegrepen. Na een jaar kunt u zelf online het abonnement verlengen voor 29,95 euro per jaar.
 5. Wat is de huidige status van de actie met de sensoren?
  De actie met de inbraaksensoren zal begin januari 2021 gaan lopen. Op dit moment stemmen wij af met alle betrokken partijen.
  Alle geïnteresseerden ontvangen zo spoedig mogelijk per email de aanbieding en meer informatie over de sensor en het bijbehorende abonnement.
 6. Kan de sensor ook via Wifi functioneren?
  Nee, deze sensor werkt niet via Wifi maar uitsluitend via LORA. LORA is landelijk dekkend netwerk wat betekent dat de sensor met signalering in heel Nederland zal functioneren. Je hoeft je bij deze sensor dus geen zorgen te maken over connectiviteit.
 7. Ik woon buiten de gemeente Houten, kan ik ook meedoen aan de actie?
  Deze actie is primair gericht op de gemeente Houten.
 8. Is het verkooppunt al bekend waar de sensoren verkocht gaan worden?
  Ja. Schadenet Winkel gevestigd aan de Duwboot 77, 3991 CS te Houten zal de lokale verkoper worden.
 9. Wie zijn de organisatoren van deze actie m.b.t. inbraaksensoren?
  De pilot met sensoren is georganiseerd door Angelique Schwarze, wijkagent van de politie Houten en Jeroen Balk, voorzitter van de Stichting Veilig Houten.
 10. Waarom wordt er door de coördinatoren deze actie georganiseerd?
  Als coördinatoren willen we er alles aan doen om auto-inbraken in onze gemeente en wijken tegen te gaan. De auto-inbraken zijn al tijden een probleem om te signaleren en wij willen de bewoners een mogelijkheid bieden om zelf iets te kunnen doen aan de auto-inbraken.
 11. Is het verplicht om mee te doen aan de actie m.b.t. de sensoren?
  Nee, als je het formulier invult om interesse te tonen dan wordt je op de hoogte gehouden over de stand van zaken en krijg je t.z.t. de aanbieding voor de sensor in je mailbox. Iedereen staat vrij om er dan wel of geen gebruik van te maken.
 12. Hoelang zal de actie gaan duren?
  De actie m.b.t. de inbraaksensoren zal alleen in de eerste twee weken na lancering  gehouden gaan worden. Na de actieperiode is het alleen nog mogelijk de sensor aan te schaffen voor de reguliere adviesprijs.
 13. Kan ik ook een sensor kopen en aan de actie meedoen als ik het formulier niet ingevuld heb?
  Ja, iedereen kan gebruikmaken van het actietarief tijdens de actieperiode. Indien u het formulier heeft ingevuld zullen wij een sensor reserveren. Om voldoende voorraad te kunnen garanderen is het invullen van het formulier dus aangeraden. Reserveringen krijgen voorrang ten opzichte van de losse verkoop.
 14. Hoe werkt het verlengen van mijn abonnement over een jaar?
  In de iVeilig app krijgt u meldingen op het moment dat uw abonnement verlengd moet gaan worden. Mocht u willen verlengen, stel dit dan niet uit en doe dit tijdig!